miercuri, 31 august 2011

Tabara de echitatie si creatie

Visele se implinesc, v-am mai povestit in postarile mele pe blog despre vise care s-au transformat in realitate, acum a venit randul unui alt vis.
Intotdeauna mi-am dorit sa merg in tabere insa ai mei parinti nu au putut sa mi le ofere asa ca acestea au devenit realitate de abia in momentul cand am inceput sa fac voluntariat la Salvati Copiii si prin intermediul lor am fost in tabera la munte unde am sustinut un atelier de multiculturalitate si apoi la mare timp de cativa ani in cadrul campaniei Marea singura noastra dependenta. Nu credeam ca ma voi mai duce in tabere tinand cont ca ma departasem de domeniul ONG-urilor, dar in luna iulie primesc un mail in care mi se propunea sa tin un atelier de quilling si origami in cadrul unei tabere de echitatie, in acel moment nu mi-a venit sa cred si mi-a luat ceva timp pana am inteles ca era adevarat ce scria in mail. Bineinteles ca raspunsul meu a fost afirmativ si in luna august am tinut atelierele de quilling si origami pentru copiii din tabara de echitatie de la Rasnov, organizata de www.etabere.ro .
Spre uinirea mea atelierele au avut un real succes, la inceput ma gandeam cum le pot eu capta atentia pentru cateva ore si sa le arat lucruri cat mai interesante, insa cei mici au fost asa de incantati incat faceam origami si quilling mai tot timpul iar lucrurile care au iesit au fost intradevar frumoase si momentele minunate, sper doar ca aparatul foto a prins toate astea in poze.

















2 comentarii:

  1. Felicitari pentru participare! Se vede ca pasiunea pentru hartie prinde repede la cei mici:) Frumoase lucrari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar sunt foarte captivanti de cea ce pot iesi din hartie. Weekendul asta am avut un atelier in parc si nu cred ca poate exprima nici o poza incantarea lor si dorinta de a face cat mai multe lucruri.

    RăspundețiȘtergere