sâmbătă, 9 februarie 2013

EMOTII DIN LUT – workshop de MODELAJ IN LUT


Centrul Gifted Education va invita sa luati parte, cu mic – cu mare, la seria de workshop-uri WowKids pentru dezvoltarea inteligentelor multiple si aprofundarea relatiei parinte-copil.
 Seria WowKids, o versiune imbunatatita a programului Dialoguri cu mentori, include 12 workshop-uri din domenii variate, inedite si foarte interesante, fiind sustinute de mentori talentati si inimosi.

DE CE SA PARTICIPATI?
 - Parintii sunt adeseori prea solicitati de indatoririle vietii de zi cu zi, iar copiii resimt lipsa comunicarii cu ei. WowKids este o oportunitate pentru ca parintii si copiii sa petreaca impreuna timp de calitate si sa-si aprofundeze legatura sufleteasca, in timp ce invata si se joaca impreuna.
 - Va veti dezvolta abilitati noi, utile, frumoase.
 - Veti intalni persoane cu aceleasi preocupari si pasiuni, deci va puteti face noi prieteni.
 - La fiecare intalnire, va asista un psiholog care va va oferi un feed-back constructiv.
 - Veti primi ca amintire fotografii digitale profesionale din timpul fiecarui workshop.

*******
EMOTII DIN LUT – workshop de MODELAJ IN LUT
Mentor: Madalina Gogorita

Lutul este un material care aparent nu seamana deloc cu o oglinda. Si totusi, cand mainile unui om il ating, el poate reflecta in forme tridimensionale emotii si sentimente. Nevazutul capata un chip. Interiorul devine exterior.
 Finalitatea? Autocunoasterea prin arta!

*******

CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE?
 Alaturi de dezvoltarea inteligentelor multiple, un alt obiectiv al seriei WowKids este imbunatatirea relatiei parinte-copil. Prin urmare, va invitam sa veniti in formula 1 parinte + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 15 ani. In cazul in care nu se vor inscrie minimum 12 participanti (6 parinti + 6 copii), workshop-urile vor fi amanate si veti fi instiintati in timp util.

CARE ESTE TAXA SI CUM SE ACHITA?
 Intrucat desfasurarea intalnirilor presupune cheltuieli cu materialele care vor fi utilizate, cu onorariile mentorilor, chiria spatiului etc., taxa pentru fiecare cuplu parinte-copil este de 60 RON/ sedinta, adica un total de 720 RON, daca doriti sa participati la intreaga serie WowKids.
 Asociatia Centrul Gifted Education este inregistrata in Registrul Fundatiilor si Asociatiilor cu numarul #59/24.04.2012, Cod Fiscal: 30151382.
 Cont IBAN in lei: RO71 BACX 0000 0008 0559 5000, deschis la Banca Unicredit sucursala Drumul Taberei
CUM VA INSCRIETI?
 Pentru a confirma inscrierea, va rugam sa trimiteti dovada achitarii taxei pe adresa gabriela.alba.foto@gmail.com, cel mai tarziu cu o zi inaintea workshop-ului / workshopurilor la care doriti sa participati.

AVETI NEVOIE DE MAI MULTE DETALII?
 Pentru orice alte informatii cu privire la desfasurarea seriei WowKids, va sta la dispozitie coordonatorul acesteia, Gabriela Alba – tel: 0724 56 56 44, e-mail: gabriela@giftededu.org.

VA ASTEPTAM CU DRAG!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu