sâmbătă, 15 decembrie 2012

Targul de Cadouri “WE LOVE CHRISTMAS!”

In acest an, Mos Craciun vine din Laponia incarcat cu cele mai frumoase daruri ce vor fi expuse la Targul de Cadouri “WE LOVE CHRISTMAS!” din Centrul Vechi gazduit de Vintage Pub (Str. Smardan nr.43). Prin urmare, Mercada Communication & Art Nation Media va invita in zilele de 22 si 23 decembrie, intre orele 11:00 – 19:00 sa alegeti cu bucurie din desaga Mosului cadouri pretioase unice pentru cei dragi, numai bune de lasat sub brad!
Chiar daca multora le plac surprizele, Mosul a dezvaluit cateva dintre cadourile ce nu vor lipsi de la targ. Pe parcursul celor doua zile vizitatorii vor gasi aici: cele mai stralucitoare ornamente pentru atmosfera de Craciun, bijuterii semipretioase sau lucrate manual de catre artisti priceputi, haine si accesorii unicat pentru toate gusturile, cele mai cautate carti, muzica de colectie, jucarii colorate pentru bucuria piticilor, vinuri alese, cozonaci proaspeti dar si alte preparate delicioase.
Pe langa aceste daruri minunate, v-am pregatit multe colinde si alte surprize dedicate celor mici si celor mari. Va asteapta premii speciale si cadouri oferite de partenerii nostri, in cadrul tombolei “Special Christmas Gifts” si o atmosfera magica de Sarbatori!
Targul de Cadouri pentru Craciun este un targ dedicat tuturor celor care vor sa faca un dar special persoanelor drage sau sa imparta bucuria Sarbatorilor de iarna cu familia si prietenii. Sa traim impreuna magia care ne invaluie sufletele cu lumina si blandete si sa impartim bucurii tuturor celor din jurul nostru!
Asadar, in Ajun de Craciun (pe 22 si 23 decembrie) va asteptam in Centrul Vechi, la The Vintage Pub, intre orele 11:00 – 19:00, pentru a alege cadouri speciale!
INTRAREA ESTE LIBERA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu