joi, 3 noiembrie 2011

Quilling in cadrul lansari proiectului Cuprins


Artwe lansează proiectul  educational „Cuprins” @ Atelierul de Productie – 5 noiembrie 2011
           
Pe 5 noiembrie, incepand cu ora 18.00, la Atelierul de Productie, Artwe lansează ”Cuprins”, un proiect de incurajare a lecturii.
„Cuprins” transforma Atelierul de Productie intr-un spatiu de joaca educational. Acesta pune la dispozitia participantilor ateliere de dictie, bune maniere, tarot, psihoterapie si dezvoltare personala, public speaking, exercitii de psihodrama, quilling, biblioteci vii, teatru pedagogic, teatru forum plus alte activitati atractive sustinute de catre Artwe si alte organizatii non-guvernamentale partenere. Printre acestea amintim: Incubator107, MindRoom, Tineri pentru Romania de Maine, Asociatia Creativ, Asociatia Deschide-ti Sufletul, Public Speaking, Alina Pertea.

Dupa aproximativ patru ore de activitati nonformale, ramanem la party cu cei de la Loungerie II pentru un live act provocator, dupa care Notsocommondj ne va face sa dansam pana la epuizare.
„Cuprins” este un proiect cultural-educational care incurajeaza lectura in spatiul urban, prin schimbul de carti intre cititori. 5 locatii (Shift, Godot, La scena, Incubator107, Green Tea) vor gazdui pentru inceput biblioteci Artwe. Acestea vor cuprinde aproximativ 800 de titluri adunate de la edituri si persoane care au in comun pasiunea pentru lectura. Doritorii pot împrumuta  gratuit o carte cu o singura conditie: aceea de a pune o alta carte in locul celei pe care au luat-o. In plus, pentru a incuraja iubitorii de lectura sa intereactioneaze, cititorii isi vor putea lasa „amprenta” pe post-it-urile creative ce vor insoti cartile.
Accesul la eveniment se va face pe baza donarii (a cel putin) unei carti (la alegere) care se va regasi ulterior în bibliotecile Artwe, amenajate special în locatiile partenere. In cazul in care nu te poti desparti de nicio carte, exista optiunea de a dona o suma modica in scopul dezvoltarii proiectului prin achizitionarea cartilor necesare.
Asociatia Artwe este o organizatie non-guvernamentala infiintata in septembrie 2010 si care se adreseaza studentilor cu inclinatii artistice. In acest scop ne propunem sa incurajam bunul gust, creativitatea, neconventionalul in randul studentilor si nu numai. „Cuprins” reprezinta cel de-al treilea proiect Artwe dupa Royal Junkie si Noname.Art.
Mai multe informații puteți găsi pe website-ul proiectului: www.artwe.ro
Eu va astept sa imvatam impreuna quilling

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu