miercuri, 15 iunie 2011

Atelier de quilling la Aproape de Japonia

In postul anterior va informam ca urma sa tin un atelier de quilling la evenimentul Aproape de Japonia desfasurat la Colegiul National Mihai Viteazul din Bucuresti.
Daca nu ati putut ajunge sa va bucurati de multitudinea de ateliere pregatite de organizatori m-am gandit sa va arat cateva poze surprinse de la diverse ateliere sau expozitii.
Asociatia Deschide-ti Sufletul a avut un atelier tinut de mine in ziua de sambata si o expozitie cu lucruri realizate de copiii din centrul de zi ai asociatiei cu ajutorul meu.
Evenimentul mi-a placut foarte mult si v-as recomanda ca pe viitor daca aveti posibilitatea sa veniti, sa participati la ateliere sau sa fiti prezenti la diverse momente din cadrul evenimentului.
In zilele de vineri si sambata am avut ocazia de a vedea cum se desfasoara ceremonia ceaiului, unde am primit si explicatii; o mica demonstratie de teatru tinuta de compania YAMANOTE JIJOSHA, care a fost prezenta in Romania cu ocazia Festivalul de Teatru de la Sibiu; curs demo de ikebana.
Ziua de sambata a fost si ia plina de evenimente avand loc o serie de alteliere pe langa cele de quilling, cum ar fi origami, caligrafie, desen in tus, aletier de dezasamblare, go, yukata; demonstratii de bonsai si bonseki, gradini japoneze.
Mai multe poze despre modul in care am surprin  eu evenimentul le puteti vedea pe pagina de facebook. 






2 comentarii:

  1. Frumoase lucrari s-au realizat! Se pare ca au fost si multi participanti sau au fost foarte harnici cei care au fost:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, o parte din lucrari insa sunt realizate de copii din centrul de zi la care lucrez. In schimb pot sa spun ca lumea a fost foarte incantata de quilling si am avut foarte multi doritori.

    RăspundețiȘtergere