joi, 12 mai 2011

Expozitia PopDeco

De aceasta data nu voi posta obiecte realizata din hartie, ci cu totul altceva. Am mentionat la un moment dat pe blog ca visele mi se implinesc, unul dintre ele realizat tot anul trecut a fost inscrierea la Scoala de Arta a municipiului Bucuresti. De acea am placerea de a va invita la Expozitia PopDeco, ce va avea loc in perioada 13-22 mai, la ”Casa Schiller “ str. Bastistei nr.15 sec.2. Vernisajul desfasurandu-se in data de 13.05, orele 17:30.
 Intr-o continua intrecere cu sine, an dupa an, Sectia Decoratiuni Interioare a Scolii de Arta Bucuresti reuseste prin eforturi sustinute sa prezinte cate o expozitie.
Pregatirea temeinica prin tehnici mixte de lucru, precum si documentari, incununeaza cu virtuti plastice numeroasele si diversele materiale umile.Cursantii realizeaza o ampla deschidere spre semnificatii simbolice si mesaje spirituale care converg spre o complementaritate ce defineste fiecare personalitate in sine , cu propriile sale trasaturi si sensibilitati sinergetice .
Aceasta expozitie iese din fagasul lucrurilor obisnuite, prin incandescenta cromatica si spontaneitatea elaborarii, prin originalitatea interpretarilor mesagere, lucrarile, sustinandu-se reciproc .Fiecare lucrare are propria poveste.
Jocul de lumini , contrastele inchis-deschis, mat lucios, echilibreaza optic compozitiile plane si volumetrice dandu-le farmec si eliberandu-le din aria prototipului.
Gingasia liniilor si flexibilitatea cromatica. contrapuncteaza fermitatea texturala.
Dupa un travaliu de echipa, se intrevede satisfactia implinirii fiecarui cursant, prin aceasta expozitie, numita inspirat “Popdeco.

Invitati de onoare: Valentin Humita – jazzmusician si Rodica Negulescu artist plastic
Vernisajul va fi prezentat de artist plastic – Mihai Ecaterina in data de 13.05.2011
Expozitia poate fi vizitata din13-22 mai, de luni - vineri, intre orele 10,00 si 17,00; miercuri pana la ora 14:00, sambata intre 13:00 – 16:30, duminica intre 10:00 – 12:00.
La” Casa Schiller “str. Bastistei nr.15 sec.2










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu