miercuri, 12 ianuarie 2011

Visele mele se implinesc

Nu am mai postat de mult pe blog si am trecut deja in 2011, de acea va urez La multi ani si un an as acum va doriti.
M-am gandit ca in aceasta postare sa va pvestesc despre visele care mi s-au implinit in 2010. Prima realizare a fost cele doua bloguri unde am invatat cat de important este sa iti prezinti produsele intr-un mod cat mai atractiv pentru persoanele care te urmaresc si nu doar sa postezi poze cu cea ce faci. Un alt vis implinit este proiectul "Reciclez. Sunt resonsabil si creativ!" desafasurat in cadrul asociatiei "Deschide-ti Sufletul", care si-a propus sa ii invete pe copii din apartamentele sociale ale sectorului 6 cum sa realizeze lucruri decorative din materialele pe care le au la indemana sau chiar le arunca, toate activitatiile din cadrul proiectului realizandu-se cu ajutorul unor voluntari minunati.
Un alt proiect pe care de mult timp imi doream sa il pun in practica, insa l-am amant pentru ca imi era teama sa iau initiativa a fost "Jucarii pentru copii". Proiect prin care mi-am propus sa aduc zambet pe buzele unor copilasi din satul Izvor cu ajutorul jucariilor stranse in luna decembrie.
Si cum visele mi se implinesc am mai realizat ceva foarte important si anume, deschiderea Centrului de Zi "Deschide-ti Sufletul", care cu ajutorul unor oameni care iti incap pe degetele celor doua maini si chiar iti mai raman, ne-am apucat sa zugravim o casa, lucru pe care nici unul dintre noi nu il mai facuse, am gasit copii care au nevoie de ajutorul nostru, am realizat o serie de evenimente, cum ar fi: deschiderea oficiala a centrului, Open Pub, licitatie, toate astea timp de 20 de zile.
In imaginea de mai sus puteti vedea lucrurile pe care le-am creat cu ajutorul volunatrilor si copiilor pentru unul din evenimentele prezentate mai sus.
Cam astea sunt visele pe care am vrut sa vi le povestesc si voua, si sper ca de acum incolo voi incepe sa postez lucrurile pe care le realizez la un interval de timp mai scurt.
Ps: mai am vise care mi s-au implinit in 2010 dar le mai pastrez si pentru mine ;)

Un comentariu:

  1. Stiu,stiu...evenimentele..am participat si eu la ele..la care am putut..:D sper ca visele sa ti se implineasca si sa fie totul bine.Si eu iti urez La multi ani si un an nou cat mai bun si cu multe impliniri...daca va mai pot ajuta cu ceva pe la centru,sa-mi dati de stire.:D .

    RăspundețiȘtergere