vineri, 30 septembrie 2011

Atelier de quilling la OCTurna



Vino sa petreci alaturi de cei de la Incubator107 pe 1 octombrie in Str. Popa Nan, nr. 82, la OCTurna. Unde ti se va prezenta pe parcursul intregi seri atelierele lunii octombrie si astfel vei avea ocazia sa te hotarasti la care sa te inscri.
In jurul orei 22:30 te voi astepta si eu cu un atelier de quilling, unde vom invata sa facem mini felicitari.
Daca iti face cu ochiul propunerea noastra te asteptam sa te distrezi cu noi.
Pe parcursul lunii vom avea parte si de doua ateliere de quilling tinute cu Georgiana Gherghina, dar despre asta voi reveni cu detalii


sâmbătă, 24 septembrie 2011

Curs de quilling

A venit toamna iar activitatiile Centrului de Zi Deschide-ti Sufletul au fost reluate, insa au nevoie de sustinerea noastra asa ca m-am gandit la un nou curs de quilling. Cursul va avea loc pe 1 octombrie, intre orele 11:00-13:00, in Str. Ion Nonna Otescu, nr. 26, Bucuresti.
Daca doresti sa ii sustii te astept la curs unde vom invata impreuna sa facem felicitari din fasii de hartie, pretul fiind de 25 de lei iar materialele necesare sunt asigurate de Asociatia Deschide-ti Sufletul.
Pentru inscrieri sau mai multe informatii madalina.gogorita@deschidetisufletul.ro sau 0722276136.

joi, 22 septembrie 2011

Ishibashi Ball - Brocada

Brocada a fost realizata de Ishibashi Minako, fiind de asemenea cunoscuta si sub numele de Ishibashi Ball. Pentru realizarea ei iti trebuiesc sase coli de hartie, diferite sau asemanatoare asta depinde doar de voi, iar instructiuni de realizare gasiti pe youtube.
Brocadele pot fi folosite ca decoratiuni pentru casa, cele din imagine fiind realizate pentru a fi date ca premii pentru copiii participanti la o intrecere sportiva. De asemenea eu le-am transformat si in cercei, unii care mie imi plac extrem de mult.

marți, 13 septembrie 2011

Brosa din hartie

Din fasii de hartie poti face multe, felicitari, tablouri, cercei si chiar brose, iti trebuie doar putina imaginatie si dorinta de a realiza ceva frumos.
Brosa din imagine este lucrata cu ajutorul fasiilor de hartie modelate si aranjate in functie de starea de spirit si imaginatia avuta in momentul in care am creat.
Arta care te ajuta sa modelezi benziile de hartie pe care le lipesti pentru a forma un design decorativ se numeste quilling.
Quilling-ul a fost folosit in timpul Renasterii pentru a decora cartiile religioase de catre maicutele si calugarii italieni si francezi.
Daca iti doresti sa inveti cum sa iti realizez propriile tale accesorii, felicitari, tablouri din quilling te astept la cursuriile ce vor urma.

joi, 8 septembrie 2011

Decoratiuni din hartie

Hartia iti poate da sansa sa realizezi lucruri minunate din ea, asa cum ati vazut la mine pe blog sau pe alte site-uri.
Purcelusi de alaturi sunt realizati tot din hartie din rotocoale micute micute rotite cu grija iar rezultatul este unul de mare efect (va pot confirma asta persoanele care au venit la ONGFest si se opreau pentru a admira un astfel de purcelus).
Daca doriti sa va realizati unul unul gasiti explicatiile aici.
Purcelusul a fost realizat si de cursantii cursului de quiling desfasurat primavara aceasta la ceainaria GreenTea, curs care si-a dorit sa asigure o parte din masa copiilor din Centrul de zi Deschide-ti Sufletul.