duminică, 20 februarie 2011

Curs interactiv de quilling

Asociatatia Deschide-ti Sufletul impreuna cu ajutorul celor de la  GreenTea organizeaza cursuri interactive de quilling , in perioada 26 februarie - 11 iunie.
In cadrul cursului vei invata sa iti faci propriu tau martisor sau obiect decorativ, iar pe langa acestea Participarea TA la acest curs chiar si pentru o sedinta asigura masa calda a unui copil timp de 2 zile.






Pentru mai multe informatii madalina.gogorita@deschidetisufletul.ro sau vizitati site-ul Asociatiei Deschide-ti Sufletul.
Sper ca te-am convins sa participi la curs, pretul unei sedinte fiind doar de 25 lei

duminică, 13 februarie 2011

Rama foto decorata cu ajutorul quilling-ului

In momentul in care am inceput sa realizez rame foto am incercat sa fac modele cat mai variate, pentru ca atunci cand te uiti pe blog sa ai de unde alege, insa unul are lipici la toata lumea asa ca il gasiti in toate variantele de culori, identice sau asemanatoare intre ele.
In imaginea de alaturi am folosit acelasi model folosind culori in nunante de galben si lila, metoda de lucru este aceasi, si anume quilling.
Quilling-ul este o arata usor de invatat atat de adulti cat si de copiii, de aceea in curand o sa am un post despre lucrurile pe care le fac copiii din centrul socioeducativ "Deschide-ti Sufletul", pentru zilele de 1 si 8 martie.

duminică, 6 februarie 2011

Brosa din hartie

In luna decembrie eram fericita ca am invatat sa fac kusudame si ca voi da cadouri celor dragi lucruri facute de mine, insa chiar nu m-am gandit sa transform kusudama venus in brosa. Pana intr-o zi cand o prietena mi-a zis ca doreste si ea o kusudama venus care sa o accesorizeze la un palton, am ramas putin surprinsa si ma gandeam cum se poate, dar mi-am dat seama ca o confundase cu o brosa. Asa ca la cererea ei m-am apucat  sa fac o brosa din modulele de la kusudama venus si a iesit cea ce vedezi in imagine. Spre sa va placa la fel de mult ca si mie :)